✓ troværdighed

✓ personlighed

✓ Kundetryghed

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få et speciallavet glasgelænder​

Ønsker du et glasgelænder, der giver trappen et helt særligt udtryk? Så kan vi hos Cma Smede & Montage hjælpe dig. Vores virksomhed er beliggende i Kjellerup, men vi kører gerne ud til kunder i Randers, Viborg, Aalborg og omegn.

Hos CMA Smede & Montage har vi mange års erfaring inden for smedebranchen. Det betyder, at vi med tiden har fået stor erfaring med at lave gelændere i glas i forskellige mål. I vores smedeværksted sørger vi for at lave rammerne til vores glasgelændere med udgangspunkt i dine behov.

Vores kunder kommer altid i første række. Derfor tilbyder vi også at lave specialopgaver uanset opgavens omfang. Har du brug for et galvaniseret gelænder eller gelænder i stål, er du til hver en tid velkommen til at forhøre dig hos os. Vi kan derudover hjælpe med stålterrasse, stålkonstruktioner og mandskabsudlejning.

Vi har:

  • Mange års erfaring i branchen
  • Dygtige og fagudlærte medarbejdere
  • Rammer til alle glasgelændere

Galvaniserede gelændere

Fordelen ved at vælge et galvaniseret gelænder er som udgangspunkt, at det er vedligeholdelsesfrit. Det er en klar fordel for dig, der ikke kan finde tiden til løbende at pleje materialet. Derudover giver det galvaniserede materiale et fedt udtryk – især hvis du også vælger glasværn.

Galvanisering er en kemisk proces, hvor gelænderet får en belægning, der består af zink. Belægningen fungerer som rustbeskyttelse, så du undgår at skulle vedligeholde materialet løbende. Vi har i mange år arbejdet med rustfrit stål på vores værksted. Derfor kan du trygt lade os om processen.

For os går kvalitet og æstetik hånd i hånd. Derfor tilbyder vi også professionel rådgivning til valg af materialer eller konstruktioner, hvis du er i tvivl om, hvordan rammen til dit glasgelænder skal se ud. Vores håndværksmæssige evner er i top, og derfor tilbyder vi kun optimale løsninger og kvalitetssikre materialer.

Brug for et uforpligtende tilbud på et glasgelænder?

Hvis du har brug for et uforpligtende tilbud eller mangler flere informationer om et glasgelænder, er du til altid velkommen til at kontakte os. Vi garanterer en professionel vejledning hele vejen igennem processen.

Ring på telefon 26 12 04 85 eller skriv en e-mail til info@cma-smede.dk.​

CMA Smede & Montage

Vi sætter en ære i, at kvaliteten på vores produkter er både æstetisk og håndværksmæssigt i top.


Følg os på Facebook​  fb

Kontakt

Værksted / leveringsadresse:

​Kvorning Møllevej 23, 8830 Tjele