✓ troværdighed

✓ personlighed

✓ Kundetryghed

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi tilbyder mandskabsudlejning til smedearbejde

Står du og mangler det rette mandskab til smedearbejde? Find mandskabsudlejning til en god pris hos CMA Smede & Montage. Vores smedeværksted er beliggende i Kjellerup, men vores medarbejdere kører gerne ud til kunder i Randers, Viborg, Aalborg og omegn. Vi tilbyder blandt andet hjælp til glasgelænder, stålterrasse og stålkonstruktioner.

Indimellem kan der være behov for flere smede. Jo mere arbejdskraft, desto bedre bliver arbejdet. Derfor tilbyder vi mandskabsudlejning til dig, der har brug for en flok erfarne smede, som kan hjælpe med alt inden for smedearbejde.

Når du lejer arbejdskraft, er du sikker på, at du kommer hurtigere i mål med projektet. Vi hjælper både private og erhvervskunder med alle smedeopgaver uanset omfang. Vores mange år i branchen har givet alle medarbejdere de rette kompetencer til at levere høj kvalitet uanset opgave.

Vi tilbyder:

  • Leje af arbejdsmand eller flere arbejdsmænd
  • Moderne og solide stålkonstruktioner
  • Mange års erfaring i branchen
  • At udføre spændende specialopgaver

Mandskabsudlejning – få hjælp af dygtige smede

Vi anbefaler, at du kontakter os med det samme, hvis du står med et større projekt, som kræver flere smede. Vi garanterer, at vi lynhurtigt kan stable et mandskab på benene, og vi giver dig et uforpligtende tilbud alt efter behov.

Vores udlejning af arbejdskraft kan for de fleste være en stor lettelse, hvis de står med en kort deadline eller har et behov for, at projektet skrider hurtigt frem. Vi har med tiden hjulpet med alt lige fra stålterrasser til stålrenoveringer, montage- og nedtagningsarbejde, trapper og meget mere. Vi er eksperter inden for alle områder og hjælper gerne dig med at realisere dine projekter.

Mangler du flere informationer?

Hvis du har yderligere spørgsmål til vores mandskabsudlejning, priser, materialer eller andet, så hører vi meget gerne fra dig. Lige så snart vi hører fra dig, står vi klar til at give dig et uforpligtende og skræddersyet tilbud, som du efterfølgende kan takke ja eller nej til.

Ring på telefon 26 12 04 85 eller skriv en e-mail til info@cma-smede.dk for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

​​

CMA Smede & Montage

Vi sætter en ære i, at kvaliteten på vores produkter er både æstetisk og håndværksmæssigt i top.


Følg os på Facebook​  fb

Kontakt

Værksted / leveringsadresse:

​Kvorning Møllevej 23, 8830 Tjele