✓ troværdighed

✓ personlighed

✓ Kundetryghed

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Professionel hjælp til stålkonstruktioner

Har du fået helt særlige idéer til stålkonstruktioner? Så er du landet det rette sted. Hos CMA Smede & Montage hjælper vi gerne med at realisere dine idéer. Vores virksomhed er beliggende i Kjellerup, men vi kører gerne ud til kunder i Randers, Viborg, Aalborg og omegn.

Vi er et smedeværksted med dygtige, fagudlærte medarbejdere, der gør en dyd ud af det håndværksmæssige og ikke mindst æstetikken. Vi har med tiden fremstillet mange forskellige stålkonstruktioner. Det har blandt andet være gelændere, trapper, terrasser, vinduer og meget mere.

Hvis du har en idé i ærmet til en bestemt stålkonstruktion, så skal du ikke tøve med at tage kontakt til os. Vi tilbyder nemlig også vores hjælp til udspecificerede stålkonstruktioner. Her sørger vi for selve tegnearbejdet og ikke mindst udføring af arbejdet.

Vi tilbyder:

  • Mange års erfaringen inden for branchen
  • Høj kvalitet uanset opgavens omfang
  • Erfaring med æstetik og udtryk
  • Erfaring med rustfrie materialer

Realisér dine drømme med vores hjælp

Hvis du ikke selv har erfaring med stål- og konstruktionsarbejde, er det altid en god idé at hyre en professionel. Har du desuden svært ved at tilrettelægge eller igangsætte idéfasen, så er det også her, du skal bruge os. Vores mange år i branchen har givet os de rette kompetencer til at finde på optimale løsninger og idéer til stålkonstruktioner. 

Du skal ikke være nervøs for at sende dit materiale eller dine halvfærdige idéer til os uden en endelig løsning. Vi fremstiller næsten alt i stål og lader os aldrig begrænse.

Vi hjælper både private og erhvervskunder med professionel vejledning, tegning og udføring af projekter. Derudover har vi fair priser og giver dig et uforpligtende tilbud, inden vi går i gang med vores projekter. Har du brug for vores hjælp, hører vi meget gerne fra dig. Vi kan blandt andet hjælpe med ​glasgelænder​, stålterrasse og mandskabsudlejning

Skal vi lave stålkonstruktioner for dig?

Hvis du har yderligere spørgsmål til vores arbejde, kompetencer, materialer eller priser, er du mere end velkommen til at kontakte os. Måske er du allerede overbevist om, at vi skal lave din næste stålkonstruktion? I så fald hører vi meget gerne fra dig. 

Ring på telefon 26 12 04 85 eller skriv en e-mail til info@cma-smede.dk.​

CMA Smede & Montage

Vi sætter en ære i, at kvaliteten på vores produkter er både æstetisk og håndværksmæssigt i top.


Følg os på Facebook​  fb

Kontakt

Værksted / leveringsadresse:

​Kvorning Møllevej 23, 8830 Tjele