✓ troværdighed

✓ personlighed

✓ Kundetryghed

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Få hjælp til en professionel stålterrasse

Drømmer du om en stålterrasse, som du kan nyde i de varme perioder? Så er du landet det rette sted. Hos CMA Smede & Montage har vi mange års erfaring med at lave terrasser i stål. Vores virksomhed er beliggende i Kjellerup, men vi kører gerne til Randers, Viborg, Aalborg og omegn.

I vores stålværksted har alle vores ansatte stor fokus på det håndværksmæssige og ikke mindst æstetiske udtryk. Det betyder, at du er garanteret høj kvalitet og optimale løsninger, hvis du har brug for hjælp til at få lavet en terrasse i stål. Vi tilbyder derudover glasgelænder, stålkonstruktioner og mandskabsudlejning.

Vi sørger for at lave rammen til terrasser i forskellige højder. Som bekendt er det konstruktionen, der skal bære hele terrassen. Af de årsager er det ikke helt ligegyldigt med et godt håndværk og solide materialer til stålterrasser. Vi laver terrasser i rustfrit stål og har med tiden fået gode erfaringer med materialet.

Få den stålterrasse, du drømmer om

Der er mange fordele ved en stålterrasse frem for en almindelig træterrasse. Du slipper blandt andet for vedligeholdelse. En af de metoder, vi arbejder meget med, er galvaniseret stål. Belægningen beskytter stålet mod rust, så du slipper for at vedligeholde din stålterrasse.

Vores mange år i branchen har tilmed gjort, at vi tager imod alle former for stålarbejde. Derfor elsker vi også at udføre mere komplicerede specialopgaver alt efter behov og ønsker. For os er det vigtigt, at du får det resultat, du drømmer om.

Af de årsager garanterer vi også en professionel vejledning hele vejen igennem, hvis du er i tvivl om konstruktionen, materialer, størrelse eller andet i forbindelse med din kommende stålterrasse. Vi kan lave stort set alle former for terrasser og lader os aldrig begrænse. Derfor kan du trygt kontakte os, hvis du mangler hjælp til at lave rammen til din kommende stålterrasse. Vi laver din drømmeterrasse.

Ring for flere informationer

Hvis du har spørgsmål til konstruktion, materialer eller priser, er du altid velkommen til at kontakte os. Sammen drøfter vi muligheder og ideer og finder en optimal løsning.

Ring på telefon 26 12 04 85 eller skriv en e-mail til info@cma-smede.dk.

​​

CMA Smede & Montage

Vi sætter en ære i, at kvaliteten på vores produkter er både æstetisk og håndværksmæssigt i top.


Følg os på Facebook​  fb

Kontakt

Værksted / leveringsadresse:

​Kvorning Møllevej 23, 8830 Tjele